Ranstsesteenweg 58, 2520 Emblem (Ranst)- Tel: +32(0)3.480.19.13

Ontdek onze unieke service!

Zelf doen is tegenwoordig hip.

Zelf kleren maken, breien, iedereen doet het! Zelf je doopsuiker in mekaar knutselen hoort daar natuurlijk ook bij.

Toch kiezen 70% van onze klanten voor onze totaalservice. Waarom?


De perfecte afwerking

Het perfecte strikje leggen is niet voor iedereen weggelegd. Het vraagt echt wel de juiste techniek en oefening om een mooi eindresultaat te bekomen. En dat voor elk doosje opnieuw.

De jurk die je zelf hebt gemaakt en toch-niet-helemaal-je-dat-is, laat je gewoon in de kast. De tientallen, soms honderden attenties die je gaat uitdelen aan je vrienden en familie, daar neem je misschien gewoon liever geen risico mee. De kost van de doopsuikerattentie die je geeft valt immers in het niet regenover de cadeau's die je vrienden en familie je veelal aanbieden.

Voor ons is elk doosje een visitekaartje. We maken hier dan ook geen enkele uitzondering op het niveau van de afwerking. Elk doosje opnieuw wordt perfect afgewerkt.

Wil je zeker zijn van een perfect eindresultaat, dan kies je er beter voor beroep te doen op onze vakkennis die al meer dan 40 jaar ons handelsmerk is.Zorgeloos naar je bevalling toe

Die laatste weken voor de bevalling kunnen best zwaar worden en dan komt die dikke buik soms echt wel in de weg te zitten.

Je kiest er misschien voor om zo lang mogelijk aan het werk te blijven en naarmate de bevallingsdatum dichterbij komt, worden de fysieke ongemakjes wellicht ook wat groter. Misschien zal je arts je zelfs adviseren om het echt rustig aan te doen.

Mogelijk heb je ook nog heel wat andere dingen te regelen zoals de geboortelijst, kinderkamer, enz.

Wat extra rust is dan ook geen overbodige luxe.

Wanneer je de afwerking van je doopsuiker aan ons overlaat, kan je zorgeloos de laatste voorbereidingen treffen. Een belletje op de dag van de geboorte en binnen de kortste keren kan papa doopsuiker en geboortekaartjes komen afhalen.
Wat kost het?

De meerprijs die je betaalt is zonder meer betaalbaar. Per doosje vragen wij immers slechts 0.55 € voor de afwerking.

Wat krijg je hiervoor in de plaats?

- de perfect afgewerkte doosjes die er voor zorgen dat je echt het beoogde WAUW-effect bekomt
- de afgewerkte presentatie in de mand, koffer, of display van uw keuze ( in bruikleen of aangekocht )
- de doosjes op overschot die niet meteen in de prestatie passen, netjes verpakt in nieuwe dozen


Bovendien zijn we door onze ervaring geoefend om zo weinig mogelijk materiaal te verspillen. Zo win je een gedeelte van de meerprijs terug als U dit aan ons uitbesteed.

Is dit het resultaat dat u zoekt?

de perfecte doopsuikerafwerking
lentepromo