Ranstsesteenweg 58, 2520 Emblem (Ranst)- Tel: +32(0)3.480.19.13

Doopsuiker zelf maken

Wij zorgen natuurlijk graag voor een perfect afgewerkte doopsuikermand. Daar hebben we onze reputatie op gebouwd.
Maar als u uw doopsuiker zelf wil maken bent U bij ons ook aan het juiste adres.

Waarom?


Advies

Zelf vullen betekent niet dat U geen recht hebt op een goeie service. Onze medewerkers staan U ook dan graag bij met raad, advies en tips om uw project tot een goed einde te brengen, zodat U kan uitpakken met een doopsuikercreatie op trots op te zijn!


Het prijskaartje

Een minder romantische, maar daarom niet minder relevante beweegreden om uw doopsuiker zelf af te werken, is het prijskaartje. Natuurlijk bespaart U sowieso een mooie som door de afwerking niet uit te besteden.

Een veel voorkomend misverstand in dit verband is dat de gespecialiseerde vakhandel sowieso (te) duur is. Wij gaan die uitdaging graag aan! Informeer U zeker bij onze medewerkers.


Aanbod


Trendy verpakkingen zijn te vinden in alle prijsklassen.

Naast de "basics" waartoe het aanbod in de minder gespecialiseerde handel zich meestal beperkt, hebt U de keuze uit ons volledige aanbod.

Als gevestigde doopsuikerwinkel hebben wij bovendien een ruime voorraad van courante en goedlopende collecties.


Personaliseren

Uw doopsuiker voorzien van een persoonlijke toets is een koud kunstje. Op onze digitale drukpers drukken wij op een professionele manier ontwerpjes volledig naar uw wens.

Een greep uit de mogelijkheden

 • etiketten
 • labels
 • wikkels voor chocoladerepen, bellenblaas, mentosrolletjes, pringles, etc
 • zelfklevertjes en sluitzegels
 • doopsuikerverpakkingen

Suikerbonen

Met de prijs van de suikerbonen, doen wij niet onder voor de grotere papiergroothandel. Bovendien hoeft U niet per sé per kilo te kopen. Wij wegen en/of mengen graag de gepaste hoeveelheden af.

Gemiddeld hebben wij 500kg suikerbonen op voorraad. Wachten op de juiste kleur hoeft dus meestal niet.


Afwerking

Het gamma beschikbare linten, ijzerkrul, ... is zeer uitgebreid.

Verschillende breedtes en kleurschakeringen zijn beschikbaar.

Ook hier hoeft U niet noodzakelijk per rol te kopen, maar meten wij graag de gewenste hoeveelheid af. U geniet uiteraard wel een prijsvoordeel bij afname van volledige rolletjes.

Presentatiemateriaal

Als U uw suikerboontjes zelf gaat vullen, kan U gebruik maken van het presentatiemateriaal dat wij in bruikleen geven. Indien U een "volledige bestelling" (verpakking, suikerbonen, linten, ...) plaatst, mag u net zoals onze full-service klanten 2 maanden gebruik maken van een selectie presentatiemateriaal. Voor een vast bedrag van 15? versieren wij het gekozen materiaal in aangepaste kleuren en mag U dit materiaal 2 maanden gebruiken. Indien U het materiaal langer houdt betaalt U een wekelijks huurbedrag per extra week. De 15? + eventuele extra huurweken worden afgehouden van de waarborg die U bij ontvangst betaalt.


Tips

 • Begin tijdig!
  • sommige baby's laten minder lang op zich wachten dan voorzien.
  • vermijd de allerlaatste weken wanneer de ongemakjes wellicht wat groter worden.
  • houd er rekening mee dat voor sommige (gepersonaliseerde) artikels de levertijd gauw enkele weken bedraagt.
 • Suikerbonen hebben een lange houdbaarheidsdatum, op voorwaarde dat U ze bewaart u op een droge plaats en niet blootstelt aan direct zonlicht
  • vermijd plaatsen zoals kelder, garage, wasplaats