Ranstsesteenweg 58, 2520 Emblem (Ranst)- Tel: +32(0)3.480.19.13

Huwelijkskaarten

Als gespecialisserde doopsuikerwinkel drukken wij vooral geboortekaartjes af.

Om onze klanten de best mgoelijke service te kunnen bieden hebben wij geinvesteerd in onze eigen digitale drukpers annex kleurenserver.
Ook uw trouwkaarten zijn daarom bij ons in goede handen.

geboortekaart RafCollecties Huwelijkskaarten

Wij beschikken over een ruim aanbod van de grote uitgeverijen, in alle mogelijke stijlen. In vele gevallen kan u daarbij aangepaste menu's , tafelkaartjes en uitnodigingen voor receptie of avondfeest kiezen.

 

De collectieboeken kunnen desgewenst gereserveerd worden , om thuis rustig door te nemen

Geboortekaartjes Buromac

Uw eigen kaartje ontwerpen ?

Hebt U een eigen trouwkaart ontworpen, of een exclusief ontwerp laten maken ?

Ook hier kunnen wij U helpen.

Bezorg ons uw ontwerp en wij drukken graag een proefje voor U af.

Onze digitale pers staat borg voor een kwalitatieve afdruk. .

Onze tips voor een perfect eindresultaat ?

Bijpassende bedankjes

Natuurlijk beschikken wij ook over de mogelijkheid om bedankjes voor uw gasten, of kindjes aan kerk of gemeentehuis volledig in dezelfde stijl af te werken.

Ontdek de mogelijkheden in onze winkel !

Unieke geboortekaartjes

Hoe Werkt het ?

  • De keuze van uw huwelijksaankondiging doet U bij ons in de winkel uit het uitgebreide gamma. . Ook de tekst en layout bespreekt U met onze medewerkers.
  • U ontvangt van ons een proefdruk die U rustig kan nakijken. Deze wordt U als PDF per email opgestuurd. Kleine aanpassingen tegenover het oorspronkelijke ontwerp van uw kaartje zijn uiteraard steeds mogelijk.
  • Wij voorzien steeds één proefdruk op de originele huwelijkskaart.. Zo weet U precies hoe het eindresultaat er zal uitzien.
  • Enveloppes kunt U vooraf ophalen zodat U alvast kunt beginnen schrijven.
  • Naast een vast forfaitair bedrag voor de instelkosten berekenen wij de drukkosten op het effectief aantal bestelde kaartjes. Zo betaalt U geen cent te veel.
×

Het hele jaar door open

Geen gedoe - Wij zijn het hele jaar open

Babies hebben nu eenmaal de gewoonte om zelf te bepalen wanneer ze geboren willen worden. En dat kan varieren van enkele dagen tot enkele weken .... Vooral wanneer uw drukker of doopsuikerwinkel sluit voor een ongetwijfeld welverdiende vakantie kan dat vervelend zijn, wanneer U onverwacht enkele weken vroeger of later bevalt.

Onze Service

Onze winkel is het hele jaar open. Door een uitgekiende vakantieplanning van het team, kunnen wij het jaar rond open houden zodat U ervan verzekerd bent op eender welk moment over uw doopsuiker en geboortekaartjes te kunnen beschikken. U begrijpt dat ook wij op zon-en feestdagen niet werken.

×

Digitale Kwaliteit

Geen compromissen op afwerkingskwaliteit

Wij hebben gekozen voor een digitale drukpers met kleurenserver die ook in de klassieke drukkerij wordt gebruikt voor gelegenheidsdrukwerk. De kleurenserver zorgt voor perfecte kleuren. Een resolutie tot 2400x2400 pixels zorgt voor kwaliteitsvolle afdrukken van fotomateriaal.

Wat wij niet kunnnen

Voor speciale druktechnieken ( kraslagen, UV of Spotlak, ... ) of zeer zware papiersoortsen ( meer dan 350 gr ) gaat U best naar de gespecialieerde drukker

Ook voor papier met een zeer grove struktuur is onze machine minder goed geschikt

×

Verzenden

Hoe belangrijk is het voor U uw kaartjes snel op de bus te hebben ?

Bestellen vanuit uw luie zetel is lekker makkelijk, en ook als uw baby geboren wordt wordt alles netjes afgeleverd. Wanneer U er belang aan hecht om uw kaartjes snel te kunnen posten, houdt U toch best rekening met volgende elementen:

De meest gangbare voorwaarden die U bij online providers vindt zijn de volgende : voor zover de baby voor 12u wordt geboren:

  1. wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden.
  2. wordt uw bestelling de volgende werkdag ergens tussen 8-18h aangeboden door de koerier ( er dient dus steeds iemand aanwezig te zijn op het leveradres )

Onze Service

In de meeste gevallen kan uw kaartjes nog dezelfde dag afhalen

U bepaalt zelf wanneer het U past uw kaartjes af te halen - U dient ook niet op uw leveradres te zitten wachten tot de koerier is langsgeweest

U betaalt niet vooraf. - Wij vragen alleen een voorschot - Het saldo betaalt U bij afhaling

×

Geen Portkosten

Kosten voor het verzenden van enveloppen, drukproef, de geboortekaartjes zelf kunnen snel oplopen

×