Over ons

Meer dan 40 jaar geleden begon onze groot- en schoonmoeder met doopsuikermanden te maken voor vrienden en kennissen. Dit is mettertijd uitgegroeid tot één van de grotere doopsuikerzaken in de provincie Antwerpen. 

Wij, Christel en Katrien, moeder en dochter, hebben inmiddels de fakkel overgenomen. Na meer dan 40 jaar is het dan ook tijd om mee te gaan in het digitale tijdperk en een webshop op te starten! Zo hopen wij het u wederom iets makkelijker te maken om te kiezen of alvast het ruime assortiment te ontdekken. Onze winkel blijft gewoon bestaan, dus u kan nog steeds bij ons in de winkel terecht voor advies, afhalingen, gevuld en afgewerkte doopsuikers enz.

Wij zijn er nog steeds om u te helpen in uw zoektocht naar de doopsuiker voor uw kleine spruit. Wij gaan voor niets minder dan perfectie! Wij hopen dat u hier makkelijk uw weg zal terugvinden, zoniet horen wij het graag! Onze webshop is immers in volle opbouw en zal dagelijks veranderen met nieuwe producten of qua layout.

Feedback is méér dan welkom! Ook indien u een product niet kan vinden of vragen heeft omtrent een product: vraag het ons!